岡山県産雄町を20%まで磨いた純米大吟醸です。雄町は秋あがりするといわれ、熟成に向いた最高級の1本です。
This is a junmai daiginjo sake made from Okoyama prefecture’s Omachi rice polished to 20%. Omachi rice is known to mature well during autumn, making this a top-quality sake that is suitable for aging. It comes with a decorative box.
基本情報
Product information
- 容量Vol
- 720ml
- アルコール度数Alc
- 15度15%
- 原材料名Ingredients
- 米(国産)、米こうじ(国産米)Rice, koji
- 原料米Rice
- 岡山県産雄町Omachi (Okayama Pref.)
- 精米歩合Polishing ratio
- 20%
- 保存方法Storage
- 冷暗所Store in a cool and dark place.
飲み口
Flavor
おすすめの飲み方
Serving temperature
- ◎冷えchilled
- 〇常温room temperature
おすすめのお料理
Paring
- 和食(懐石料理)
- 和食(魚介)
- 和食(海鮮)
- フレンチ
- Japanese cuisine (traditional kaiseki)
- Japanese cuisine (seafood dishes)
- French cuisine