岡山県産雄町を20%まで磨いた純米大吟醸です。雄町は秋あがりするといわれ、熟成に向いた最高級の1本です。

This is a junmai daiginjo sake made from Okoyama prefecture’s Omachi rice polished to 20%. Omachi rice is known to mature well during autumn, making this a top-quality sake that is suitable for aging. It comes with a decorative box.

基本情報

Product information

容量
Vol
720ml
アルコール度数
Alc
15度
15%
原材料名
Ingredients
米(国産)、米こうじ(国産米)
Rice, koji
原料米
Rice
岡山県産雄町
Omachi (Okayama Pref.)
精米歩合
Polishing ratio
20%
保存方法
Storage
冷暗所
Store in a cool and dark place.

飲み口

Flavor

おすすめの飲み方

Serving temperature

  • 冷え
    chilled
  • 常温
    room temperature

おすすめのお料理

Paring

  • 和食(懐石料理)
  • 和食(魚介)
  • 和食(海鮮)
  • フレンチ
  • Japanese cuisine (traditional kaiseki)
  • Japanese cuisine (seafood dishes)
  • French cuisine