季節に合わせて作る生の日本酒シリーズです。使用する酒米は農薬を使用せず自社栽培した環境にも身体にも優しいこだわり。季節毎の味わいをお楽しみください。

This is a series of fresh, unpasteurized Japanese sake made to match the season. The rice used is cultivated in-house without the use of pesticides, with a focus on being environmentally and body-friendly. Please enjoy the seasonal flavors.

基本情報

Product information

容量
Vol
720ml / 1.8L
アルコール度数
Alc
15度
15%
原材料名
Ingredients
米(国産)、米こうじ(国産米)
Rice, koji
原料米
Rice
長野県産自社栽培米
Self-cultivated rice from Nagano Pref.(without pesticide)
保存方法
Storage
要冷
Keep refrigerated

飲み口

Flavor

おすすめの飲み方

Serving temperature

  • 冷え
    chilled

おすすめのお料理

Paring

  • 和食(懐石料理)
  • 和食(魚介)
  • 和食(海鮮)
  • Japanese cuisine (traditional kaiseki)
  • Japanese cuisine (seafood dishes)